Over ons

ONS BEDRIJF

FloraExpert biedt een grootte assortiment aan planten, accessoires en tuin producten. Wij onderscheiden ons door een servicegerichte houding naar de klant toe. We willen er graag voor zorgen dat de ervaring vanaf het bestellen tot de levering soepel verloopt. Uiteraard kan ook contact opgenomen worden voor verdere vragen over de planten.

Naast FloraExpert hebben we ook een bedrijf in computers genaamd Pcman. Hieronder meer informatie.

Website: www.pcman.nl

Pcman Zutphen is gespecialiseerd in het leveren van nieuwe en gebruikte laptops en computers. Ook kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties en onderhoud aan uw laptop, computer en smartphone. Wij hanteren lage prijzen en kwaliteit staat bij ons voorop. Vanuit ons bedrijf in Zutphen bedienen we veel klanten uit de regio en daarbuiten.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit het oplossen van alle voorkomende problemen met uw laptop en computer. Ook voor elke reparatie aan uw laptop, computer en smartphone bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat we een grote hoeveelheid onderdelen op voorraad hebben kunnen wij reparaties meestal binnen 24 uur klaar hebben. Wij werken op afspraak en u kunt ons altijd bereiken via telefoon en/of email.